divendres, 14 de novembre del 2008

COP A L'YNGLING

Match racing celebrat a Blanes 05/04/2008
Avui el Consell de la ISAF ha decidit mitjançant votacions les 10 modalitats que seran olímpiques a Londres 2012, de fet no hi han hagut sorpreses, però si emoció fins el darrer moment en la votació per l’embarcació pel match racing femení, finalment ha estat l’ Elliot 6m el que s’ha endut el gat a l’aigua.
He tingut l’oportunitat de creuar unes paraules amb l’amic Mattias Dahlström, secretari executiu de la classe Yngling, que va estar entre nosaltres durant l’Europeu celebrat la passada primavera a Blanes.
“The international yngling class will live strong!”, amb aquestes paraules anuncia una nova etapa, amb l’elegància que l’hi recordem aprofita per agrair l’estada de regatistes i professionals durant aquesta curta etapa olímpica i recorda que la seva aportació sens dubta ha col·laborat a fer millor la classe. Desitja el millor per als regatistes olímpics, mostrant-se segur de que la seva estada a l’Yngling els hi ha proporcionat experiència i habilitat per assolir les seves futures fites.
Ara l’Yngling ha de centrar-se en els seus valors fonamentals que l’han fet arribar a l’èxit en els darrers 40 anys, 800 membres, regates intercontinentals, i una forta implantació com a vaixell escola i de formació de regatistes juvenils.
A Blanes, la classe Yngling sempre tindrà un racó en el nostre cor, sort en aquesta singladura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si Oriol, ens hem quedat sense l´Yngling,de emocionants records a Blanes, hi han posat l´Elliott 6m, no n´he vist mai cap,la pagina oficial sembla que es www.elliott-marine.com, soc mirat les fotos i no esta pas malament, per cert no soc trobat el seu distintiu de classe enlloc,en fi..." Doctores tiene la ISAF " esperem que sigui per a be.
Joan